ROTavdrag

Nytt rotavdrag gör att du kan få 50% rabatt på det arbeta vi utför åt dig!

Äntligen har det kommit ett avdrag, som ni som fastighets-eller lägenhetsägare kan ha lite nytta av. Ett avdrag, som infördes den 8:e december 2008, gör att det blir mycket attraktivt att renovera sin lägenhet eller sin villa. En annan effekt, som detta avdrag ger, är att det inte blir alls lika intressant att köpa ”svart arbetskraft” eller att ”byta tjänster” med varandra. Äntligen ett rotavdrag, som är värt namnet!

Evar Dekoration är er naturliga partner när det gäller Reparations-Ombyggnads, eller Tillbyggnadsarbeten, Renoveringar, måleri samt snickeriarbeten. Vi har lång erfarenhet men även dokumenterad kompetens.

Vilka kostnader är avdragsgilla?

Skattereduktionen gäller för reparationer, om- och tillbyggnader, och underhåll av småhus och bostadsrätter. För en bostadsrätt gäller att arbetet ska utföras i bostaden och avse så kallat inre underhåll som innehavaren av bostadsrätten själv svarar för enligt bostadsrättslagen.

Vill du veta exakt vad som gäller kontakta oss. Vi hjälper dig att reda ut alla frågor och att ansöka om ditt ROT-avdrag.

Comments are closed.